Category: Hvad er 10 euro i danske penge pp thaimassage esbjerg

Healingsmassage odense rødovre massage

healingsmassage odense rødovre massage

Nyttig information før din massage i Tantra Templet: Før du booker en tid i Tantra om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er en god idé at I København finder du os på Egegårdsvej 57, Rødovre. Hvis du ønsker en massage hos os enten i dag eller i morgen, så tøv ikke med at Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel du gerne vil til massage i, når du Egegårdsvej 57, Rødovre. Mangler: healingsmassage. Massør / Sports & massageterapeut. Vibeke Schioldan Kristensen Engbovej 38, Rødovre Tidsbestilling Tlf.: mail.

Healingsmassage odense rødovre massage - Zachary

Sun Tzu - Krigskunsten. Vi gør også opmærksom på at vi ikke kan drages til ansvar hvis du vælger at lade være med at søge læge eller undlader at følge lægens anvisninger. Femte fase er armene, hvor du får styrket din evne til at række ud og tage imod, men også til at fornemme dine naturlige grænser. Blåbærvænget 10, Thurø  Svendborg Telefon: Vandværksvej 15 Torrild  Odder Telefon:

Videos

Healingsmassage 2012 healingsmassage odense rødovre massage

Healingsmassage odense rødovre massage - varede

Det er ikke muligt at se billeder af massørerne inden du booker en tid til massage — men alle vores massører er håndplukkede ud fra at de har hjertet på rette sted, en grundig og længerevarende uddannelse i tantra og tantramassage, et harmonisk ydre og lever op til det, vi gerne vil give med vores tantramassager. Send mig en e-mail når nogen følger op på min kommentar. Pris i DKK ,00 - i alt 18 lektioner. Hannah Lind Arlaud RAB Massageterapeut. Massage Birgit Clemmensen Start: Healingsmassagen kommer derimod hele kroppen rundt.

0 Replies to “Healingsmassage odense rødovre massage”